2015. március 4., szerda

Egyedi gyerekruhák minden alkalomra a Milibaby-nél

Téved, aki azt gondolja, hogy a csöppségek nem szeretik a fényűzést, vagy nem élvezik, ha pompás ruhakölteményekben szaladgálhatnak. Amikor a kislányok látják, hogy anyukájuk kicsinosítja magát és szép ruhákba bújik, általában megpróbálják utánozni őt, felpróbálják a ruháit, ékszereit, bele túrnak a sminkes táskájába. A kisfiúk felpróbálják apukájuk nyakkendőit, vagy legalábbis megpróbálkoznak vele, és úgy járnak fel-alá a lakásban, mint az igazi úriemberek. De miért ne lehetne gyermekünknek saját elegáns ruhatára, hogy kedvére felvehesse egyedi, saját kisruháit végre a neki való méretben? Az egyediség és a prémium minőség csak karnyújtásnyira van, ráadásul mérget vehetünk rá, hogy gyerkőcünk szóhoz sem jut majd az örömtől!


Koszorúslány ruhák a Milibaby-nélEngedjük, hogy gyermekünk tündököljön

A legtöbb anyuka beéri azzal, hogy csemetéje fehér blúzt, harisnyát és fekete szoknyát, illetve nadrágot visel az óvodai vagy iskolai ünnepségeken, családi eseményeken vagy netalántán a saját születésnapján. Ezzel természetesen nincsen semmi gond, de mégis úgy érezhetjük, hogy valami hiányzik. Hogyan tehetnénk gyermekünk élményeit, gyerekkorát még emlékezetesebbé? Milyen jó érzés volna, ha lányunk vagy fiunk 20 év múlva a gyermekkori fotókat nézegetve azt mondaná: „Anyu, milyen csinos voltam ebben a ruhában!”. Ha szeretnénk, hogy gyermekünk különleges, magas minőségű ruhákat viseljen, amelyekben önbizalommal telve kiemelkedhet a tömegből, akkor érdemes kutakodni a Milibaby ruhák között, mert egészen biztos, hogy megtaláljuk a számunkra, és csemeténk számára is tökéletes darabot!

 
Laura Biagiotti ruhák a Milibaby-nél
 Stílus és divat a hétköznapokban

Amennyiben gyermekünk a hétköznapok folyamán is szeretne tündökölni, vagy beleszeretett egy-egy darabba, vásárolhatunk a mindennapokban is kényelmesen viselhető, ám mégis elegáns, egyedi stílusú gyerekruhákat is. Egy kényelmes harisnyával és kiscipővel bármelyik bájos ruhakölteményt hordhatja gyermekünk a hétköznapokban is. A kényelem, stílus, minőség és eredetiség garantált, így természetesen abban is biztosak lehetünk, hogy a Milibaby-nél vásárolt gyermekruhák nem fognak lépten-nyomon szembejönni velünk az utcán.








Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Hozzászólásod moderálást követően jelenik meg!