2012. november 7., szerda

A legjobb szülinapi party

Szerencsére ma már nem kell ábrándozva nézegetnünk a külföldi oldalak kínálatát, ha egy igazán vagány, vagy csajos szülinapi partyt szeretnénk rendezni a csemeténknek, mely az általunk elképzelt színvilágban és témával valósul meg.

Sok-sok oldalon találhatunk a szülinapi mulatsághoz vicces kis kiegészítőket, kellékeket, vagy akár magunk is elkészíthetjük azokat.

Nézzük csak mi is kell egy szuper szülinaphoz...
Először is válassz alkalomhoz illő ruhát, szülinapos csákót a gyerkőcnek.

Ha megvan a ruha, akkor válassz színben, vagy mintában hozzáillő kiegészítőt. Feldobhatod a szobát lampionokkal, vagy selyempapírból készült pom-pomokkal, esetleg papírból, vagy textilből készült zászlófüzérrel. Az asztalra teríthetsz sima egyszerű csomagolópapírt, hiszen egyrészt rengeteg színben és mintában kapható, másrészt nem kár érte, ha a maszatos kis kezek összefogdossák. :)

forrás: Pinterest

Ha magad készíted a partyra a sütiket, akkor is használhatod a dekorációhoz passzoló színeket. Legegyszerűbb választás a muffin. Minden gyerkőc szereti, elfér a kézben és hála az ezer színben kapható természetes ételfestékeknek, a muffin tetejére a dekorációhoz illő színben készíthetsz krémeket.
Ha nem magad csinálod  a sütit, akkor csináltass színes tortát és nasinak kínálj macaront.


 Forrás: Pinterest

 Igazi hercegnők szülinapi bulijához válassz rózsaszín habos ruhát, kiegészítőt.




A kiegészítőknél itt is csak arra kell figyelned, hogy harmonizáljanak a születésnaposnak választott ruhával, vagy a ruha mintájával.


Forrás: Pinterest

Szülinapi tortából, nasiból is lehet gyönyörű, rózsaszín és elképesztően habos, mintás változatot vásárolni, vagy a saját készítésű muffin krémjét rózsaszínre varázsolni, esetleg pink cukorkákkal megszórni.


Forrás : Pinterest

Forrás: Pinterest

Minden kész van? Fogadhatjátok a vendégeket! Boldog és emlékezetes pillanatokat kívánunk Nektek.
Ha a dekoráció elkészítéséhez segítséget kérnél, olvasd el legújabb bejegyzésünket ITT. Related Posts with Thumbnails

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Hozzászólásod moderálást követően jelenik meg!